Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hane

<- Tillbaka

Elite - Eget hem

2011-07-31 19:59 Eget hem 2012-08-07

Elite. Hane. Svart/vit. Kastrerad, vaccinerad och chip-märkt.  Född 2009-11-26. Bror med Jackpott.

Adopterades från oss tillsammans vid 12 veckors ålder men pga familjesjäl har vi nu fått tillbaka dem. När dom fanns hos oss hette dom Salvatore och Salomon..

2012-02-04 Elite, vad vi gillar dig, också. Han är social och snäll. Gillar att bli ompysslad som t. ex. kliad och smekt. Tycker om att vara i någon rastgård men gillar även att ligga och slappa på nåt lugnt ställe. Kan nog vara ensamkatt i sitt nya hem om han får mycket sällskap av någon husse/matte. Men ett katt-sällskap är givetvis inte heller helt fel.

2012-08-07 Idag flyttade Elite till ett eget hem. Han fick sällskap av vår lilla Buffy. Nu håller vi tummarna att ni båda trivs och får det underbart resten av era liv. LYCKA TILL ELITE.