Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hona

<- Tillbaka

Sweety (fd Lillan) - Eget hem

2011-10-02 21:52 Eget hem 2012-03-07

Sweety sköldpaddsfärgad , (den minsta av de sk kartongkatterna) Hon är född i slutet av feb 2011.Kastrerad, vaccinerad och ID-märkt. . Tyvärr trivdes inte Sweety i det nya hemmet med  två andra vuxna katter. Hon har varit utekatt och fångat möss bl a. Vilken liten tjej.......Glad och pigg tjej. Leker och busar med kattleksaker precis som små ungar gör.  Gillar att mysa i värmen från t.ex en öppen spis. Men är ingen knäkatt, men "ligga-bredvid-katt". 

2012-02-04 Sweety kan verkligen leka. Hon kan sysselsätta sig själv med div bollar och kattleksaker. Hon är försiktig men gillar att bli kliad, inte alltför länge, men det "går an" ser hon ut att tycka. Sweety behöver nog EN kompis i sitt nya hem. Kanske någon lugn och social kompis som kan lära Sweety hur mysigt man kan ha med de tvåbenta varelserna.

2012-03-07 Lilla goa Sweety flyttde ikväll till ett alldeles eget hem. LYCKA TILL lilla gumman å hoppas du får ett långt och kärleksfullt liv.