Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hane

<- Tillbaka

Simba (fd Pysen) - Eget hem

2011-11-08 21:50 Eget hem 2012-07-15

Pysen hane född 2011-02-? Tigré med mycket vitt  . Kastrerad vaccinerad och ID-märkt. Känner inte alls Pysen ännu. Men så fort vi  fått den äran så kommer mer info. (Pysen ville bara blunda på alla bilder, men ska göra ett nytt försök)

2011-11-17 Att Pysen är en otroligt goo kille är det inget tvivel om. Han har precis börjat känna oss och vi honom. Och då bara händer det........han flyttar idag till alldeles eget hem. LYCKA TILL lilla gubben.

2012-06-25 TYVÄRR TYVÄRR Adoptanten kan inte ha kvar Simba, som han numera heter, pga av personliga själ. Simba har varit inackorderad hos oss i 8 veckor och vi har lärt känna honom ordentligt. Han är en underbar kille. Väldigt försiktig i början men sen....världens snällaste. Han har umgåtts med samtliga våra katter på hemmet under den här tiden och det har fungerat så bra. Han söker inte katt-sällskap men accepterar dom.  Simba kan vara ensamkatt med mycket kärlek, det är han värd, oxå....Men en kattkompis är väl aldrig helt fel. Nu håller vi ALLA tummar så Simba får ett hem för ALL framtid.

2012-07-15 Nu håller vi tummarna igen !!!!!!!  Idag flyttade värdens goaste Simba till ett nytt eget hem. Snällaste lilla katt, hoppas du kommer att stortrivas.