Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hane

<- Tillbaka

Lordi - Eget hem

2011-11-22 22:45 Eget hem 2012-10-29

Lordi, svart goldenshaded. Född 2006-04-25. Kastrerad, vaccinerad och chip-märkt. Kom till oss med tre andra katter från ett hem där antalet katter blivit lite för många. Lordi är en social och lugn kille. Var väldigt försiktig när han kom men är nu så trevlig och go. Lordi bör få en kattkompis i sitt nya hem. Varför inte bästa kompisen Bärry..... 

Lordi är nu rakad och ser ut som ett litet lejon.

2012-06-11 Lordi är en av våra fyra störtsköna perserkatter. Han är lugnet själv. Vill gärna vara med oss tvåbenta. Hans bästa kompis nu  är Kazoo. När dom möts i huset så "stångas" dom och trycker sig mot varandra. Såååå mysiga tillsammans.

2012-10-29 Nu har Lordi och allra bästaste kompisen Kazoo flyttat tillsammans till eget hem. LYCKA TILL GOASTE GRABBARNA I RESTEN AV ERT LIV.