Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hane

<- Tillbaka

gibson - Katthimlen

2015-10-11 13:17 Kors 2014-06-27

Gibson, hane, helvit. Född sommaren 2009. Kastrerad, vaccinerad  och ID-märkt.  En stor och snäll kille. Kom tillsammans med Henrik, Skrållan och Panda. Hittades övergivna.

2012-02-04 Gibson är en cool kille.  Egentligen bara finns han men ibland hörs fräsande och då är det någon katt som inte gillar Gibson eller så är det Gibson som inte gillar någon av "gamlingarna".  Gibson fann sig tillrätta ganska omgående i huset. Han bör nog ha någon kompis i sitt nya hem och absolut tillgång till att få vara ute. Han har ju levt sina första år som utekatt. Precic som de flesta av våra övriga katter gillar han att leka med laserpekaren.

2012-06-11 Gibson är fortfarande lika cool. Tillbringar hela dagar ute i någon rastgård så han bör absolut ha tillgång till utevistelse. Leker man med honom,  när han väl kommer in , så tycker han det är ganska kul och engagerar sig i den uppgiften....

2012-08-07 Ja idag flyttade Gibson till ett alldeles eget hem. Där får han vara både inne-och ute i en jättetivsam miljö. LYCKA TILL NU GIBSON OCH HOPPAS DU KOMMER ATT TRIVAS LIVET UT.

2014-06-27 Gibson har tyvärr blivit påkörd av en bil idag. R.I.P. fina Gibson.