Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hona

<- Tillbaka

betty - Katthimlen

2015-10-11 13:36 Kors 2013-10-10

Betty brun/vit inkommen från jourhem. Mer info kommer.

2010-09-19 Lilla Betty är sååå söt. Hon gör små framsteg varje vecka. Är fortfarande väldigt misstänksam mot oss men kan sitta bredvid oss när vi fixar i hennes rum. Dörren till hennes rum står öppen hela dagarna så hon kan "mingla" i hela huset. Men hon föredrar att vistas med sina rumskompisar (6 st) i sin lya. Hon kommer nog att bli en riktig knäkatt när rädslan försvinner.

2011-03-19 Jaa du lilla söta Betty. Framstegen är små men du är inte så rädd längre. Du kan äta ur våra händer och kommer hustomten Tommy då kommer du genast fram till honom för då vankas det godis. Tror att Betty är lite kär i Tommy. Betty gillar inte att vi bär henne men klia lite på kinden går bra. Ge henne tid och en kattkompis att känna trygghet med så kommer hon att bara älska den som adopterar henne.

2011-04-03 Betty bor fr o m idag som jourhemskatt hos våran Helena.

2013-10-10 Lilla Betty fick idag, pga sjukdom och i samråd med veterinär somna in. Sov i ro lilla Betty.