Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hane

<- Tillbaka

snoddas - Katthimlen

2015-10-11 13:42 Kors 2013-05-28

Född ca 2006 Kastr öronm vacc .Adopterades men har tyvärr  kommit tillbaks till oss pga personliga själ i familjen. Snoddas hittades väldigt skygg och hungrig en gång i tiden. Matades och fick bo i tillfälligt jourhem innan han kom till oss. I jourhemmet lärde han sig att det finns snälla människor också. Är nu väldigt social och en otroligt go kille. Trivs utmärkt bra ihop med våra övriga katter. En cool kille som gillar lugnet, ett varmt knä och massor av kärlek. Utelivet verkar inte hägra men en in-nätad balkong är inte helt fel.

2013-04-02 Snoddas blev adopterad år 2009. Av olika skäl är han nu tillbaka i vår ägo. Världens goaste katt får dock bo i jourhem t.v. Intresserad ? Ta kontakt med katthemmet.

2013-05-28 Snoddas har idag fått somna in pga av sjukdom i samråd med veterinär. Sov så gott i din himmel efter ett alltför kort och tidigare kämpigt liv.