Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hane

<- Tillbaka

Egon - Eget hem

2013-02-02 19:05 Eget hem 2013-08-02

Egon hane. Svart med lite vitt. Född ca 2007. Kastrerad, vaccinerad och ID-märkt. En sån snäll kille. Har gått hemlös en längre tid så han hade öroninflamation. Men nu får han medecin så snart blir han bra. Han är så snäll och go. En riktig kramkatt.

2013-04-09 Egon är en snäll och otroligt foglig katt-herre. Efter flera tuffa, hårda år ensam ute så har ett öra farit illa. I samråd med veterinär medecinerar vi honom och hoppas problemet ska ordna sig. Egon tar sin tabletter utan problem. Med fjäsk av lite godis förstås...... Egon är "ursnäll". Hans nya hem ska vara lite på landet så han får gå ut och in som han vill. Å som alla små katter vill han ha mycke kärlek.

2013-06-25 Idag var Egon (och Iréne) på återbesök hos veterinären och han var frisk i sina öronen. Nu väntar han bara på att få flytta till landet och en alldeles egen familj. (I slutet juli-13)

2013-08-02 Nu har Egon flyttat till eget boende. Å det är det bästa tänkbara ställe för killen. Önskar dig LYCKA TILL i resten av ditt liv.