Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hona

<- Tillbaka

trulls - Katthimlen

2015-10-11 13:44 Kors 2013-05-14

Trulls hona, bruntigré. Född början 2012. Vaccinerad.

2012-10-10 Lilla söta försiktiga Trulls har idag blivit kastrerad och är  både ID-märkt och chippad.

2012-11-26 Trulls är så söt, så söt.  När hon kom in till oss var hon "vettskrämd". Med tiden har hon blivit mer och mer framåt. Idag kan vi smeka/klia henne om vi närmar oss henne med försiktighet. Hon vill ju så gärna var kompis med oss men litar inte riktigt på oss tvåbenta. Vi som jobbar med katterna ser stora framsteg för henne. Så ge henne tid så blir hon underbar liten katt. Bör ha en kattkompis i sitt nya hem.

2013-04-09 Trulls är fortfarande försiktig.  Myser mest ihop med sin allra bästa vän Kurt. Hon tycker om att leka med t.ex laserpekaren. Ligger ibland i köket och vilar och emellanåt  kan hon springa runt i huset och kolla lite, med försiktighet.....sitt egna rum med alla kompisar är tryggheten.

2013-05-14 Idag fick vår älskade lilla Trulls somna i pga av sjukdom. Efter att ha besökt veterinär både igår och idag så togs ett gemensamt beslut att låte henne somna in. Ha det så skönt i katthimlen, lilla katt-ängel.