Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hane

<- Tillbaka

Pelle J - Eget hem

2013-08-11 10:35 Eget hem 2014-06-01

Pelle hane. Svart med lite vitt. Född ca 2008. Kastrerad vaccinerad och chippad. Pelle kom in till oss tillsammans med Pysen (grå-vit-spräcklig) pga tragiska omständigheter. Pelle är lugn och snäll. Han har varit både ute-och innekatt. Han behöver komma till ett lugnt och stabilt hem då han en  tid levt i en  lite "rörig" tillvaro. Pelle J ska helst flytta med kompisen Pysen J.

2014-02-15 Pelle är en lite lugnare kille än sin ystra Pysen J som han bor med. Men Pelle kan även han busa och leka med sina leksaker. Han är även förtjust i att vara ute i sin rastgård. Pelle är en genomsnäll katt. Längtar nog till ett alldeles eget hem tillsammans med Pysen, där det finns lite större plats att röra sig på än den lilla 1:an på katthemmet.

2014-06-01 LYCKAN är stor. Pelle och Pysen flyttar till eget boende.