Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hane

<- Tillbaka

Pysen J - Eget hem

2013-08-11 14:04 Eget hem 2014-06-01

Pysen hane. Född ca 2010. Grå/vit-spräcklig. Kastr  vacc ID-märkt.  Pysen kom in till oss tillsammans med Pelle J pga tragiska omständigheter. Pysen är en kille som har ganska mycket energi och bör därför ha tillgång till att få vara både ute-& innekatt. Han är kelig och social. Önskan är att han får komma till en lugn och stabil familj för resten av sitt liv. Å gärna tillsammans med kompisen Pelle J .

2014-02-15 Pysen har fortfarande mycke energi. Kan leka i sitt och Pelle J:s gemensamma rum, med leksaker och busa med sin kompis. Han är en genomsnäll kille mot oss tvåbenta men har lite svårt att umgås med våra övriga katter. Vill gärna bråka lite för häftigt med dom. Pysen J och hans allra bästaste kompis Pelle J älskar att vara ute i sin rastgård.

2014-06-01 LYCKA, Pysen och Pelle flyttar till gemensamt hem.