Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hona

<- Tillbaka

chanel - Katthimlen

2015-10-11 14:01 Kors 2010-08-09

 Chanel röd. Född 2008-08--  Kastr öronm vacc. Hittades utomhus som kattunge  och har haft en tuff uppväxt. Mamman vildkatt. Har bott i jourhem tillsammans med Alexis och dom trivs utmärkt bra tillsammans. De adopteras bort tillsammans.  Chanel är en lugn , social och trevlig tjej som man inte kan låta bli att älska. Hon har ett sånt mjukt sätt, lilla gumman. Kan busa och leka naturligtvis men tar det gärna lugnt.  Hon letar gärna på en mjuk och lugn plats att ligga på. Raka motsatsen till sin kompis Alexis.

Må lyckan få vara med dig resten av livet, lilla Chanel

2010-04-28 Vi har nu lärt känna Chanel riktigt bra och har beslutat att hon inte behöver adopteras bort tillsammans med sin syster Alexis. Men Chanel bör ha en kattkompis i sitt nya hem.

2010-08-09 Efter att ha varit sjuk en tid så fick våran lilla Chanel komma till katthimlen idag. Givetvis har hon medicinerats vid flera tillfällen men det gav inget förbättringsresultat. Så idag vid återbesök beslöt veterinärer och katthemspersonal att den lilla kämpen skulle få somna in.      DU HAR VARIT SÅ TAPPER LILLA GUMMAN  och vi hoppas du får ett friskare liv på andra sidan. Ligga i solen och äta lite grönt gräs ibland. Denna sommar har du älskat att ligga på den stora verandan i solen och myst.  När vi och besökare kom så jamade du och spann och ville bli kliad.  Nu när mörkret börjar komma och hösten snart är här  orkade din lilla kropp inte mer.  Vi alla som fått äran att träffa dig saknar dig så. Sov gott Chanel.