Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hona

<- Tillbaka

essy elin - Eget hem

2015-10-13 20:34 Eget hem 2015-08-16

Essy och Elin. Honor födda Essy 2012 och Elin 2013. Kastrerade, vaccinerade och ID-märkt. Har en tredje kompis vid namn Ester. Även hon helsvart men semilånghårig, kastrerad, vaccinerad och ID-märkt. (saknar bild på Ester, men kommer så småningom)

2014-05-07 Idag är alla tre katterna väldigt blyga och försiktiga då dom är nyss inkomna på katthemmet. Återkommer när vi och dom lärt känna varandra lite bättre.

2014-05-23 ESTER har flyttat till eget boende, men får en kattkompis på nya ställen .

2014-10-26 Nu har tjejerna bott hos oss en tid. Dom litar mer och mer på oss, men är inte riktigt säker vad vi är får nårá. Elin är mest framåt så henna kan man smeka lite , lite. Essy är det lite svårare att fjäska in sig hos. Dom är helt underbara å så roliga att iaktta. Dom är som ler- & långhalm. Om "modiga" Elin gör nåt, som t.ex gå in och äta i sitt rum, eller gå på toa, eller bara vara då hänger Essy och så med. Urgulliga tjejer är det som med tid, tålamod och kärlek kommer att bli vänner för livet med den/de som adopterar dom.

2015-03-08 Elin är en underbar tjej som möter oss i dörren på morron när vi kommer. Då vill hon bli lite kliad och smekt. Sen far hon runt i huset och kollar om hon kan gå ut i nån rastgård. Både Elin och Essy ÄLSKAR att vara ute i nån av våra rastgårdar. Essy kommer och å hälsar men är lite försiktigare mot oss tvåbenta. Båda gillar verkligen andra katter i huset och då särskilt småungarna, som dom busar med. Två helt underbara katter.