Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hona

<- Tillbaka

Miffo - Eget hem

2012-02-28 00:00 Eget hem 2009

Miffo helsvart född ca 2006. Kastrerad, vaccinerad och ID-märkt. Kom till oss med sin kompis Bravo pga av dödsfall. En otroligt kelen tjej.  Mer info kommer.

2011-01-17 Ja nu har dom varit här i några dagar och underbarare katter får man leta efter. Både Miffo och Bravo är lugna, kelsjuka och verkar inte villa göra en endaste fluga illa. Miffo och Bravo mår nog bäst av att få följas åt i sitt nya hem. Dom har varit ute i koppel.

2011-03-19 Med tiden har vi lärt känna Miffo bättre och bättre. Hon är  en bestämd liten dam som  "tassar till" om någon av de övriga missarna kommer  alltför närma. Även Bravo som hon kom tillsammans med får sig en tass ibland. Men  hon är f.ö. lugn och vill gärna ligga och mysa på  någon självvald plats i huset. Vi tror att hon inte,  absolut,  behöver flytta tillsammans med Bravo.

2012-02-04 O va vi gillar Miffo. Hon är så sällskapssjuk och följer med som en liten hund runtom i huset. I sitt nya hem kan hon vara ensamkatt. Tillgång till innätat balkong är en fördel.

2012-02-28 LYCKA .......idag har goa mysiga Miffo flyttat till ett eget hem. Men det finns en kompis där som är adopterad från oss tidigare.  Hoppas ni kommer att trivas tillsammans. LYCKA TILL I RESTEN AV DITT LIV, LILLA GOA MIFFO.