Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hane

<- Tillbaka

Bravo - Eget hem

2011-08-14 00:00 Eget hem 2009

Bravo röd. Född  2008. Kastrerad och ID-märkt. Kom till oss tillsammans med sin kompis Miffo pga dödsfall.Bravo är väldigt blyg (rädd) så här första dagen så han ville inte vara med på bild. Men det kommer. Även mer info om Bravos status.

2011-01-17 Nu vill Bravo jättegärna vara med på bild. Han är så kelsjuk och go. Verkar inte finnas nåt elakt alls i denna underbara katt. Ser ganska stor ut men väger llätt. Han kom med Miffo som också är en jättego och snäll katt. Dom bör nog följas åt till nytt hem. Har varit ute i koppel.

2011-03-19 Bravo har funnit sig väl tillrätta på hemmet. Busar och bråkar som sig bör. Vi  tror att Bravo och Miffo inte är tvugna att flytta tillsammans. De visar inga tecken på att vara så tajta. Men en kompis behöver han i sitt nya hem.