Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hona

<- Tillbaka

Stina - Eget hem

2011-05-15 00:00 Eget hem 2009

Stina  svart: Född ca 2003-våren. Kastrerad öronmärkt vaccinerad Stina kommer från samma hem som Zirikit m fl. När Stina kom till oss var även hon dräktig och födde tre ungar. Stina är som de andra  en snäll lugn och lite försiktig tjej. Stina gillar att bli kliad och smekt.. Har kommit lite längre i tilliten till oss tvåbenta. Hon bör också få en kattkompis i sitt nya hem där det även kan få bjudas på lite uteliv. Stina bor nu i samma rum som  Saga Susanne Signe

2011-03-19 Tiden går och det är bara Stina och Susanne kvar från den tid då de kom in till oss. Stina är lugn som en filbunke. Hon och Susanne myser mest i sitt rum där de bor med tre andra missar. Deras dörr står öppen så de kan gå hur de vill i huset men dom har funnit sin plats i sitt rum och där hålle  dom mest  till.  Vi vill inget högre än att Stina och Susanne får ett liv tillsammans. Bör vara ett stilla hem utan små barn.

2011-05-15 Lyckan är stor på katthemmet idag. Stina och Susanne flyttar till ett gemensamt eget hem. Lycka till tjejrna "våra" .