Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hona

<- Tillbaka

Susanne - Eget hem

2011-05-15 00:00 Eget hem 2009

Susanne sköldpadda med mycket vitt. Född 2007-våren. Kastrerad öronmärkt vaccinerad. Susanne har samma bakgrund som Zirikit. Susanne hade en liten unge med sig när hon kom till oss. Hon heter Sussi och bor sedan länge i eget hem. Susanne är också en försiktig men väldigt snäll  katt.  Hon tränas också att "mingla" med de övriga katterna i huset och det går utmärkt bra. Men hon trivs bäst med sina rumskompisar. Man får ha tålamod med Susanne och hennes  kompisar från samma hem så blir dom med tiden underbara sällskapskatter.  Hon måste få ha en kompis och tillgång till lite uteliv i sitt nya livslånga hem.Susanne bor nu med Saga Stina Signe

2011-03-19 Tiden går och Saga och Signe bor i egna hem. Susanne och Stina bor kvar på hemmet och vi vill att dom får flytta tillsammans.  Susanne är en otrooooligt lugn katt. Håller mest till i stitt rum tillsammans med Stina och fyra andra Deras dörr är alltid öppen så dom kan välja var dom vill gå men myser hellst tillsammans i sin lya. Domär så goa och snälla och de har ingen högre önskan än att få ett eget knä att sitta i.

2011-05-15 Älskade katter. Idag flyttar Susanne och Stina till ett eget hem. Så otroligt roligt för missarna och för oss som arbetat med dom under dessa två år  Alla kommer att sakna er så men det bästa har nu hänt er också. Ett eget hem !!!!!!. LYCKA TILL TJEJER.