Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hona

<- Tillbaka

Helga - Eget hem

2009-11-20 23:38 Eget hem 2011-10-03

Helga svart/vit. Född 2009-07-18. Kastr vacc id-märkt. Syskon med Hilda och Hilma. En av våra nuvarande charmtroll. En riktigt typisk liten unge, Busar  som sig bör och vilar däremellan. Bor i barnkammaren där det finns många att leka med. Leker mycket med Shanai och dom ser nästan, bara nästan ut som tvillingar. Ja vad kan man säga om såna små, dom är bara för sööööööta.Helga måste få en kattkompis i sitt nya hem.Lycka till lilla busfrö

 2011-03-19 Jaa, Helga har också blivit stora tjejen nu. Hon är vääääldigt lugn och snäll.  Hittills har hon och Shanai varit bästisar men nu har han blivit tingad och flyttar snart till ett hem med en annan katt som bott här. Men goa Helga har fler kompisar här som hon tyr sig till så hon måste nog få en kompis i sitt nya hem.

2011-10-02 GLADA NYHETER    Helga ska få flytta till ett eget hem i morron. Hon får en kompis där som heter Oliver. Så kul lilla gumman.  Nu håller vi alla tummar som finns att du och Oliver kommer att bli kompisar för resten av era liv.