Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hane

<- Tillbaka

Alfons - Eget hem

2009-12-09 16:47 Eget hem 2010-05-28

Alfons brun/svart långhårig. Skogisblandning.  Född hösten 2007. Kastr vacc öronm. Alfons flyttade själv in på en familjs veranda för ca ett år sedan (2oo8). Tyvärr kunde  familjen inte behålla honom. Han är jättetrevlig men vill bestämma själv när han vill bli ompysslad. Han är ingen kel- eller knäkatt men ändå  väldigt tillgiven människan. Han är inte heller så förtjust i små barn. Alfons måste få vara både ute och innekatt. En riktigt ståtlig kille som inte alls är så tuff som han ser ut. Kan tom bli lite rädd för våra små bus-katter.

2010-05-28 Idag flyttar Alfons till Färila i Hälsingland. Han kommer att bo på ett lantligt ställe där han kommer att få gå ut och in som han vill.  Naturligtvis hoppas nya matte att han även ska kunna mysa lite i soffan emellanåt. Lycka till Alfons, Vi håller kontakten.