Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hona

<- Tillbaka

Rose-Marie - Eget hem

2010-03-02 08:10 Eget hem 2010-04-08

Rose-Marie brun/grå spräcklig med vita tassar. Född ca 2009-04. Kastr vacc och id-märkt.  En riktigt social och mysig liten tjej. Hon "bara" finns. Gör inget större väsen av sig. Verkar trivas med att mingla omkring med de andra katterna och kommer toppenbra överens med dem.  Rose-Marie hittades i höstas (2009) vandrandes i Kungsberget. Må lyckan bli med dig i fortsättningen , lilla goa snälla  Rose-Marie.

2010-04-08 Lilla söta Rosemarie flyttade idag ända till Ekshärad i Värmland. Resan gick bra trots att det tog 3-4 timmar i bil. Enl nya matte så hade hon knappt jamat en endaste gång. I det nya hemmet finns också en kattvan hund. Men det var inte heller nåt större problem för Rosemarie. Lycka till lilla gumman. Vi kommer att tänka på dig.