Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hane

<- Tillbaka

Tiger - Eget hem

2010-06-01 22:46 Eget hem 2010-07-01

Tiger grå/vit tigrérad, född 2007-05-15 Kastr vacc.

2010-06-01 Tiger kom till oss idag. Av naturliga skäl har vi då inte hunnit lära känna honom än. Men vi vet att han behöver en kattkompis i sitt nya hem. En kompis med energi, för det har Tiger , sägs det ! ! ! !

2010-06-03 Idag har Tigers dörr stått öppen så han har fått välja om han vill ut till de övriga eller vara i sitt rum. Han har ganska mycket valt att kolla på de övriga från en hylla i sitt rum. Men men, det är en dag i morron också, då kanske det blir lite fart..........

Återkommer när vi lärt känna honom bättre.

juni 2010 Tiger är värdens goaste katt. Han är kelig "till tusen" och väldigt lugn och fin. Lyckos dom nya ägarna. Han flyttar till en familj i Valbo med en katt så Tiger får sällskap i det nya hemmet .                             L  Y C K A   T I L L  lilla charmtroll.