Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hona

<- Tillbaka

Fiona - Eget hem

2010-07-09 22:20 Eget hem 2011-01-12

Mamma Fiona är övergiven och har fött sina ungar i ett förråd (Ungarna heter Figo, Fridolf och Fonzie: Se bilder under "Katter i jourhem, kattungar") . Snälla människor  har sett till att  dom fått mat och vatten. Ungarna är inte så vana med människor än men det går framåt varje dag och dom blir allt tuffare. Mamma Fiona är väldigt social och kelig, älskar tonfisk och räkor !!!!!!!

OBS ! Då detta jourhem är väldigt tillfälligt söker vi någon som kan ta hand om hela familjen tills ungarna är stora nog (12 veckor) att flytta.

2010-09-09 Det har gått bra för Fiona och hennes barn. Idag är det bara  Figo av som finns kvar med mamma i jourhem. Fiona är ca 2-3 år och bruntigré med lite vitt.  Dom vill naturligtvis hitta alldeles egna hem.

 2011-01-02 idag kommer fiona till oss på katthemmet