Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hona

<- Tillbaka

Fjollan - Eget hem

2011-02-23 15:54 Eget hem 2011-07-18

Fjollan  helsvart kastrerad och vaccinerad Ålder troligtvis mellan 2-5 år. Kom in till oss idag 22/2-11. Har gått en längre tid i Allmäninge, Valbo. Hon har ID-märkning men oläslig enl veterinärerna som försökte tyda den vid den obligatorska vet.besiktningen. Hon varken jamade eller revs fast dom tog prover och kollade henne. Hon har liksom en böld under högra ögat som det togs prover på men vet ansåg att det var en ofarlig "böld/knöl".  Hon är verkligen en tålig liten tjej. Så här första dagen har hon mest vilat i sitt rum. Mer info kommer.

2011-03-03 Fjollan är en försiktig och blyg liten tjej i umgänge med de övriga missarna . Hon är kelen och så¨snäll så snäll, men är inte i behov av nåt kattsällskap i nya hemmet. Lycka till lilla Fjollan i framtiden.

2011-04-11 Idag har lilla Fjollan fått flytta hem till Agneta A. Där kommer hon att bo med flera katt-kompisar. Fjollan älskade sin balkong på katthemmet. Där kunde hon sitta hela dagar nu när solen värmer. Hos Agneta kommer hon att få vara ute om hon vill eller bara ligga och mysa på den inglasade verandan. Fjollan har en "knöl" under ögat som växker. Vid flera konsultationer och provtagningar hos  veterinär  visade prover att det var en elakartad tumör. I dagsläget visar Fjollan inget obehag av knölen och då har vi i samråd med vet beslutat att så länge hon mår bra ska hon få ha det på bästa möjliga sätt.

2011-07-19 Lyckan är stor. Agneta m familj har adoptera lilla Fjollan idag. Nu heter hon Lisa.  Lycka till lilla gumman  hoppas du får ett underbart resten av ditt liv, (Lisa har fått ena ögat bortopererat pga sjukdom men är en go och glad katt för det.)