Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hona

<- Tillbaka

Millan - Eget hem

2011-06-03 17:46 Eget hem 2011-10-03

Millan kom in till oss idag (2011-06-03)  och är inte bokningsbar förrän tidigast om 14 dgr. En social och trevlig miss. Långhårig. Fin päls som  behöver kontinuerlig skötsel. Är ev en blandning bondkatt/norsk skogkatt.

2011-08-05 Enl vet är Millan en "äldre dam". Hon minglar med våra andra katter i huset men verkar inte ha nåt större intresse av att umgås med dom.  Hon trivs med att vara ute i rastgårdarna och njuta. Mat är naturligtvis ett intresse hon har gemensamt med oss andra. Kel och kliningar är också trevligt i lagom dos. Hon är så snäll och bara finns hos oss. Gör inget större väsen av sig. Kan vara ensam-katt men en kompis är nog inte helt fel.

2011-10-03 Nu har Millan fått ett eget hem och där finns en kattkompis. LYCKAN ÄR STOR men tårarna trillar av saknad av "vär" lilla Millan. Lycka till resten av ditt liv.