Kom ihåg!

Många av er ska säkert boka hotellvistelser eller hyrbilar inför kommande semestrar, glöm då inte att gå via Sponsorhuset. De har avtal med dem största hotell- och reseföretagen och varje bokning ger pengar både till dig själv och Gästrike Katthem. Allt som behövs är ett extra klick via Sponsorhuset. Läs mer.

Profil

Kön Hane

<- Tillbaka

Gustav Söder - Eget hem

2011-06-10 18:21 Eget hem 2011-08-03

Gustav född ca hösten 2009. Ljusbeige med vit haklapp Han är nu kastrerad ID-märkt och vaccinerad. Kom in till oss idag 10/6-11. Han är van vid hund och barn då upphittaren hade både- och .Han hade vandrat omkring sedan i höstas och åt det han kom åt ur fulla soptunnor. Upphittaren matade honom och när vintern kom fick han komma in till dom. Gustav är kelig och social men idag var han lite blyg.  Men vi ger honom lite tid så kommer det att gå bra. Mer info kommer.

2011-08-03 Idag flyttar Gustav till eget hem. Det är han verkligen unnad. Han har blivit så go på senaste veckorna. Vill bli kliad och kelas med. Leker gärna med nån liten råtta eller bästa verkar vara att springa i katt-tunneln. Men hans rumskompis på katthemmet är inte så leksugen tyvärr. Så  Lycka till resten av ditt liv, Go-gustav.