Stöd oss

Föreningen Gästrike Katthem är en ideell förening med stora utgifter för hyra, veterinärvård, kattmat och kattsand. Du kan på olika sätt hjälpa oss i vårt arbete.

Swisha en donation

Donera valfritt belopp med Swish genom att öppna appen på din telefon och scanna QR koden eller skriv in vårt mottagarnummer:
123-137 45 78 för hand. 

Alla gåvor är lika välkomna och hjälper oss att ge katterna den veterinärvård de så väl behöver, inköp av mat, betalning av hyra för katthemmets lokaler, försäkringar och andra omkostnader m.m.

Mer som du kan hjälpa/stödja oss med:

Skänka kattmat, sand och kattleksaker eller städmaterial etc som används till katthemmet

Köp Katthemmets kalender
Du kan köpa vår kalender och hjälper till att bidra till vår verksamhet.

Skänk en gåva, Plusgiro 403 19 65 - 9 
Skänk ett ekonomiskt bidrag. Stora som små - alla gåvor är lika välkomna och hjälper oss att ge katterna den veterinärvård de så väl behöver, köpa mat, betala hyra för katthemmets lokaler, försäkringar och andra omkostnader.

Skänk en gåva i någon annans namn som t ex födelsedagspresent, julklapp eller minnesgåva. Vi har fina kort och gåvobrev. Märk betalningen noggrant och lämna e-postadress så att vi kan kontakta dig. Kontakta oss om vad som ska stå i t ex gåvobrevet.

Sprida länken till hemsidan: länka till oss från din egen hemsida och sociala medier. Tipsa dina vänner om oss.

Är du företag kan du sponsra oss
Vill du sponsra oss har vi din logga på på vår hemsida och i våra medlemsblad till våra medlemmar och intresserade. Se nuvarande sponsorer och samarbetspartners.

Donationsbössor
Vi har ett antal donationsbössor ute i ett antal affärer. 
Har du en affär där vi kan ha vår bössa? Kontakta oss.

Bli stödmedlem
Medlemsavgiften kostar 150:-/år. Läs mer.

Volontär
Har du tid över och vill hjälpa till med arbetet i föreningen är vi givetvis mycket tacksamma! Det behövs alltid hjälp med olika arbetsuppgifter i föreningen. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att arbeta på katthemmet vara jourhem etc. Kontakta oss om du är intresserad av att hjälpa till så berättar vi mer. 

Jourhem
Trycket på vårat katthem är väldigt stort just nu och därmed också efterfrågan på jourhem. 

Annat
Har du har andra saker som du tror att vi behöver - ta kontakt med oss.

Se hit!

Trycket på vårat katthem är väldigt stort just nu och därmed också efterfrågan på jourhem. Vi söker dig som kan tänka dig göra en insats för hemlösa katter.  Kontakta oss
Sök